FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Utánvét

  • Készpénz
  • Bankkártya

A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak, melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát a megrendelt áruval együtt küldjük el a megadott címre. Egy nagyon magas összegű vásárlás esetén csak előre utalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.

  • Csomagküldési díj utánvétes rendelés esetén házhozszállítással: 2.000 Ft

Banki átutalás


A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: K&H Bank
Bankszámlaszám: 10400494-50526666-83681000 
Közlemény: kérjük tüntesse fel a megrendelése számát!
Kedvezményezett neve: DMBO Kft.

  • Csomagküldési díj előre utalásos rendelés esetén, házhozszállítással: 1.500 Ft
  • Csomagküldési díj utánvétes rendelés esetén házhozszállítással: 2.000 Ft

Személyes átvétel

  • Készpénz
  • Bankkártya

Személyes átvétel esetén tárolási díjat nem számolunk fel. A megrendelt termékeket 2 napig tesszük félre (kizárólag teljes árú termék esetén).
Személyes átvétellel való megrendelés esetén a termék azonnal átvehető üzletünkben,erről külön emailt nem küldünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni üzletünkben, kérjük, hogy a rendelés során válassza ezt az opciót és nyitvatartási időben átveheti.

Házhoz szállítási díjaink a futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak.

A házhoz szállítás díja:

  • előre utalás esetén rendelésenként, házhoz szállítással: 1.500 Ft
  • utánvétes rendelés esetén rendelésenként, házhoz szállítással: 2.000 Ft

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a termék átvételekor.
A futárszolgálat a szállítást megelőzően e-mail-ben és a szállítás napján e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol valaki az árut átveszi az emailben megadott időintervallumban. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával. A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő. A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a küldemény címjegyzékén; a futár csak ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, akkor hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben a bontott csomagot visszaszállítja a futár. Amennyiben nem jelez a Vásárló az áru átvételekor kifogást, úgy a későbbiekben reklamációt nem fogadhatunk el.

Elállás

Amennyiben el szeretne állni rendelésétől, az Elállási nyilatkozatot (a weboldal alján található ÁSZF-re kattintva, majd aljára görgetve letöltheti azt) minden esetben, pontosan kitöltve e-mailben (shop@mysticdaygodollo.hu vagy postai úton 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 9.) juttassa el hozzánk, csak ebben az esetben vagyunk kötelesek visszavenni a terméket (minőséget tanúsító címkével, számlával ellátva és nem hordott állapotban tudjuk visszavenni).

Fontos: amennyiben szeretné visszaküldeni a kézhez kapott terméket, mindig szükséges azt előzetesen e-mail formájában bejelenteni az alábbi e-mail címen: shop@mysticdaygodollo.hu

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet alapján: A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári (!) napon belül indokolás nélkül elállhat.

Tudomásul vettem, hogy a szerződéstől való elállási szándékát a vevő a megadott 14 napos határidő alatt kell, hogy jelezze (postai úton vagy e-mailben) és a terméket köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni (postára adni vagy átadni) az eladónak. A vásárló köteles a terméket hiánytalanul, az eredeti csomagolásban, kopás vagy sérülésmentesen visszaszolgáltatni, amennyiben ennek nem tesz eleget az eladó jogosult az értékcsökkenést levonni a visszatérítendő összegből. A termék visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.

Köszönjük megrendelését!

MYSTIC DAY ruhabolt és webáruház Gödöllő

MYSTIC DAY ruha, alkalmi ruha

MYSTIC DAY ruhakollekciók